Washington Emergency Communications Coordination Working Group Kickoff Agenda

Thursday, September 29, 2016	
7:30am - 8:30am 1 hour	Registration and Continental Breakfast Reception
8:30am - 9:00am 30 minutes	Welcoming Remarks WA Military Department Director & The Adjutant General - Major General Bret Daugherty WA Emergency Management Division - TBD
9:00am – 9:30am 30 minutes	Vision, Mission, and Charter of the Washington Emergency Communications Coordination Working Group WA Military Department Chief Information Officer – Matt Modarelli
9:30am – 10:30am 1 hour	Participant Introductions
10:30am - 10:45am 15 minutes	Break
10:45am - 11:15am 30 minutes	Presentation: Comprehensive Emergency Management Plan Presenter(s) being confirmed
11:15am - 11:45am 30 minutes	Presentation: National Incident Management System and Emergency Support Function 2 Overview Federal Emergency Management Agency Region X Emergency Communications Branch Chief - Laura Goudreau
11:45am - 12:30pm 45 minutes	Presentation: Cascadia Rising Exercise ESF2 Focused After Action Report Presenter(s) being confirmed
12:30pm - 1:30pm 1 hour	Lunch Keynote Address: FirstNet Vision and Project Update Washington OneNet State Point of Contact for FirstNet – Shelley Westall Center for Regional Disaster Resilience Director – Eric Holdeman
1:30pm – 2:00pm 30 minutes	Presentation: Emergency Alert System Presenter(s) being confirmed
2:00pm – 2:15pm	Break
2:15pm – 2:45pm 30 minutes	Business Re-entry Pass & Preparedness Program WA Military Department Private Industry Program Manager – Tristan Allen
2:45pm – 3:30pm 45 minutes	Round the Room Open Discussion & Information Sharing
3:30pm-4:00pm 30 minutes	Announcements and Closing Pacific NorthWest Economic Region Senior Program Manager - Steve Myers WA Military Department Chief Information Officer – Matt Modarelli